Skip to main content

Φοιτητές στέλνουν μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για το... restart του ΑΠΘ (vid)

Το μήνυμα που στέλνουν οι φοιτητές με τη δράση τους και το βίντεο είναι ότι «εμβολιαζόμαστε για να ξαναζωντανέψει το πανεπιστήμιό μας».

Βίντεο-μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, για την... Covid Free επιστροφή στα αμφιθέατρα, επιμελήθηκε πρωτοβουλία με την ονομασία «Restart AUTh» από φοιτητές και φοιτήτριες του ΑΠΘ και το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων ΑΠΘ.

Το βίντεο παρουσιάζει διάφορους φοιτητές και φοιτήτριες να εξηγούν τον λόγο για τον οποίο εμβολιάστηκαν, ενώ σημειώνουν τα πράγματα που τους έλειψαν όλο αυτό το μεγάλο διάστημα που το ΑΠΘ, αλλά και το σύνολο των πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ήταν με κατεβασμένα ρολά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Παράλληλα, αφήνουν και... μπηχτή για την παραπληροφόρηση σχετικά με τα σκευάσματα των εμβολίων για τον κορωνοϊό, καθώς ένας εξ αυτών «ανακαλύπτει» ότι στο μπράτσο που εμβολιάστηκε κολλάει ένα... κουτάλι.

Το μήνυμα που στέλνουν οι φοιτητές με τη δράση τους και το βίντεο είναι ότι «εμβολιαζόμαστε για να ξαναζωντανέψει το Πανεπιστήμιό μας».

Οι συντελεστές του βίντεο έχουν εμβολιαστεί στο σύνολό τους, ενώ όπως τονίζεται, για τη δημιουργία του βίντεο «έχουν λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της Covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του υπουργείου Υγείας».

Δείτε το βίντεο: