Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φορολογικά πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ του ΑΣ Άρης ακύρωσε το Εφετείο

Το ποσό που ακυρώθηκε ανέρχεται σε δεκάδες εκατ. ευρώ γεγονός που ελαφρύνει τον Άρη από τα φορολογικά πρόστιμα των υποθέσεων με τα εικονικά τιμολόγια

Ακύρωση φορολογικών προστίμων από την περίοδο 2002 έως το 2011 κατάφερε μέσω προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης ο ΑΣ Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το ποσό που ακυρώθηκε ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ελαφρύνει τον ερασιτέχνη Άρη από τα φορολογικά πρόστιμα της περιόδου που επιβλήθηκαν για τις υπόθεσεις με τα «εικονικά τιμολόγια» της περιόδου 2002-2011.

Όπως τονίζει ο ΑΣ Άρης, η εξέλιξη αυτή είναι σταθμός για τον ερασιτέχνη. «Είμαστε βέβαιοι ότι μία νέα εποχή ανατέλλει για τον Α.Σ., ο οποίος, απεγκλωβισμένος πλέον από βαρίδια του παρελθόντος, θα εντείνει την προσπάθειά του για να αποκαταστήσει τον ιστορικό ρόλο του ως πρωτοπόρου αθλητικού συλλόγου και μπροστάρη νέων λαμπρών σελίδων στην ένδοξη ιστορία του», υπογραμμίζεται σχετικά.

Παράλληλα ο ερασιτέχνης Άρης εκφράζει τα ευχαριστήριά του σε όσους εργάστηκαν για την ευόδωση του δικαστικού αγώνα και ιδίως στον νομικό του συλλόγου, Γιώργο Γιαννόπουλο.