Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φρένο σε 14 αυτοσχέδια οχήματα από την Τροχαία

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ακινητοποίησε 14 οχήματα-ιδιοκατασκευές στο πλαίσιο δράσης με στόχο την οδική ασφάλεια.

Δεκατέσσερα αυτοσχέδια οχήματα τα οποία δεν έφεραν στοιχεία κυκλοφορίας, αναγνώρισης πλαισίου και αριθμού κινητήρα εντόπισε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Για τα εν λόγω οχήματα, πέρα από τις προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, εφαρμόστηκε και το διοικητικό μέτρο της ακινητοποίησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης ενώ στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η παραπάνω επιχείρηση.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση, καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.