Skip to main content

ΑΠΘ: Ταλαιπωρία υπό βροχή για τους φοιτητές στη Λέσχη - Ουρές για ακόμα μία μέρα (video)

Ουρές δεκάδων μέτρων σχηματίστηκαν υπό βροχή έξω από τη λέσχη του ΑΠΘ την ώρα που οι φοιτητές περίμεναν να παραλάβουν το φαγητό τους.

Για ακόμα μία ημέρα ο δρόμος μπροστά από τη λέσχη του ΑΠΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε με φοιτητές που αναμένουν να παραλάβουν μία μερίδα φαγητό, αυτήν τη φορά, όμως, με πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες, υπό βροχή.

Οι ουρές είναι για ακόμα μία φορά δεκάδων μέτρων και οι φοιτητές αναμένουν κρατώντας τις ομπρέλες τους να παραβάλουν με take away το φαγητό τους. Είναι Τρίτη και, όπως είχε επισημάνει στη Voria.gr ο αντιπρύτανης  Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Δημήτρης Κωβαίος, αποτελεί μαζί με την Πέμπτη τις ημέρες που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη προσέλευση των φοιτητών λόγω του προσφερόμενου φαγητού, προσθέτοντας πως η λέσχη συνεχίζει να λειτουργεί με take away λόγω εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα, ωστόσο, με επρόσωπο των εργαζομένων της Λέσχης του ΑΠΘ, το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν είναι επαρκής ο αριθμός των εργαζομένων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των φοιτητών.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι φοιτητές περιμένουν στο βροχερό σκηνικό έξω από την είσοδο της λέσχης επί της Εγνατίας για αρκετή ώρα αλλά και από όλες τις εισόδους.

Οι πολύχρωμες ομπρέλες μονοπωλούν στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί για ακόμα μία ημέρα στη λέσχη του πανεπιστημίου που εξυπηρετεί χιλιάδες φοιτητές καθημερινά.