Skip to main content

Στο Θέατρο Δάσους τον Σεπτέμβριο η «Μήδεια» του Μποστ

Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου - Που μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια

Για δύο μόνο ημέρες θα βρίσκεται η παράσταση «Μήδεια» στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους.

Αναλυτικότερα, η καλλιτεχνική́ εταιρεία Μυθωδία, σε συνεργασία με την People Entertainment Group, παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά́, σε μεγάλη καλοκαιρινή́ περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, τη σατιρική́ κωμωδία του Μποστ «Μήδεια», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Η παράσταση θα ανέβει τη Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 18€ κανονικό και 14€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ).
Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει η Monika.



Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πλαισιωμένος από ένα θίασο που απαρτίζεται από τους ηθοποιούς: Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Γιάννη Καλατζόπουλο, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γιάννη Δρακόπουλο, Άννα Φιλιππάκη, Γεράσιμο Σκαφίδα, Άννα Κλάδη και τον Γιάννη Μαθέ στη μουσική διδασκαλία / ζωντανή απόδοση μουσικών θεμάτων.

Η παράσταση φιλοδοξεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, με τη σύγχρονη ματιά́ που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του, να μεταδώσει τον σπουδαίο σατιρικό́ λόγο του Μποστ που ασχολήθηκε με χιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται εδώ