Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γιορτάστηκε η Ημέρα της Αστυνομίας από τη ΓΑΔΘ

Τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Πανοσολιογιώτατου κ.κ. Ιακώβου, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παναγιωτάτου κ. κ. Άνθιμου.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, στη Θεσσαλονίκη, γιορτάστηκε σήμερα το πρωί η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου από τη ΓΑΔΘ.

Τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Πανοσολιογιώτατου κ.κ. Ιακώβου, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παναγιωτάτου κ. κ. Άνθιμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και αναγνώσθηκε η  Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Επίσης, παρέστησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο βοηθός Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι Διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Εγκληματολογικών Ερευνών, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας,  Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..