Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοκ στο Ωραιόκαστρο για την 20χρονη φοιτήτρια και μοντέλο

Η 20χρονη φοιτήτρια Οδοντιατρικής και μοντέλο σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της όταν έπεσε από ύψος 50 μέτρων.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου από τον αδόκητο χαμό της 20χρονης κοπέλας στις 30 Μαρτίου το απόγευμα στην περιοχή του παλιού λατομείου Παλαιοκάστρου, όταν έπεσε από γκρεμό ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της.

Πρόκειται για την Τζίνα Βογιατζή, η οποία σπούδαζε στην Οδοντιατρική και εργαζόταν ως μοντέλο σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, όπως προκύπτει από την προανάκριση, την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της. Το πρακτορείο TEAM Model agency με το οποίο συνεργαζόταν η άτυχη κοπέλα μαζί με την τραγική αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφικές της στιγμές, αναφέροντας:

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας…Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της.Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο…Η σκέψη μας είναι μαζί σας».