Skip to main content

Θεσσαλονίκη: H «Ανοιχτή Αγκαλιά» εξοπλίζει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του ξενοδοχειακού εξοπλισμού από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής / Ιατρικής συνεχίζοντας τις δράσεις της στον τομέα της υγείας και ειδικότερα την στήριξη των νοσοκομειακών υποδομών σε όλη τη χώρα ολοκλήρωσε ένα ακόμα έργο, αυτό του ξενοδοχειακού εξοπλισμού της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε με χορηγία της ΑΒ Βασιλόπουλος και ΟΤΕ και την συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κλίνες, κομοδίνα, αποσπώμενα έπιπλα για τις ανάγκες των ασθενών, πολυθρόνες, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της μονάδας, η οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 10.000 ωφελούμενους το χρόνο.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στις 11.00 πμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

«Το έργο αυτό εντάσσεται στις δράσεις, που υλοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας με έμφαση στο ΠΑΙΔΙ. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συμβάλεις στην ποιοτική περίθαλψη των μικρών ασθενών και αυτό επιδιώκει η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση γιατί πιστεύουμε ότι η προσφορά στον τομέα της υγείας είναι πολύ σημαντική», δήλωσε η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» Γιολάντα Βλάχου.