Skip to main content

Νέο περιστατικό κλοπής ζαντολάστιχων στη Θεσσαλονίκη - Τα σήκωσαν ξανά από BMW (φωτο)

Άγνωστοι έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από πολυτελές αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά κλοπής των ζαντολάστιχων από αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη, με ένα νέο περιστατικό να έρχεται σήμερα στη φως της δημοσιότητας.

Άγνωστοι έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας BMW που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι δράστες αφαίρεσαν και τα τέσσερα ζαντολάστιχα από το όχημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως καταγγέλλει πολίτης στη Voria.gr που μένει στην περιοχή το τριήμερο του Δεκανταύγουστου έγιναν και άλλες παρόμοιες κλοπές από οχήματα.

Ανάλογη κλοπή σε όχημα ίδιας μάρκας είχε σημειωθεί και πριν λίγο καιρό στην περιοχή της Σχολής Τυφλών όπου άγνωστοι είχαν κλέψει τα ζαντολάστιχα του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτη Δημητριάδη.

Οι κλέφτες βέβαια δεν μένουν μόνο στα πολυτελή οχήματα, καθώς είχαν αφαιρέσει τα λάστιχα από αυτοκίνητο μάρκας Renault που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον Ιούλιο.