Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η συνταρακτική περιγραφή της 17χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις», εξομολογείται η 17χρονη

«Ηρέμησε η ψυχή μου» εξομολογείται η 17χρονη σήμερα κοπέλα από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, η οποία κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό, με τον 47χρονο να προφυλακίζεται μετά την απολογία του.

Διαβάστε ακόμη: Στη φυλακή ο 47χρονος πατριός - «Δεν τη βίασα, είναι αποκύημα της φαντασίας της»

Όπως ανέφερε, στην είδηση της προφυλάκισης ένιωσε ανακούφιση, ενώ αναφερόμενη στα όσα βίωνε επί δύο χρόνια δίπλα του τονίζει ότι ήταν κολλημένος μαζί της.

Βρήκε το θάρρος να μιλήσει μόλις πριν λίγες ημέρες για το εφιάλτη που ζούσε από τα 14 της, ενώ τονίζει ότι ο λόγος που δεν είχε αναφέρει σε κανέναν τι περνούσε τα τελευταία χρόνια ήταν ο φόβος. «Πάντα στο μυαλό μου ήξερα ότι δεν θα πίστευε κανείς» λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι φοβόταν να μιλήσει ακόμα και στη μητέρα της καθώς θεωρούσε ότι δεν θα την πίστευε. «Του είχε τυφλή εμπιστοσύνη» τονίζει και προσθέτει: «δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ήταν κολλημένος μαζί μου».

Όπως λέει η κοπέλα είχε προσπαθήσει να τη βιάσει και εκείνη τραβιόταν, ζοριζόταν, του έλεγε «όχι δεν θέλω» και εκείνος της απαντούσε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν».

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές» προσθέτει.

Ο εφιάλτης άρχισε ήδη από όταν ήταν 14 ετών όταν δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και σταδιακά την απομάκρυνε από όλους με αποτέλεσμα να μην είχε κανέναν στο πλευρό της.

Οι αρρωστημένες κινήσεις του γίνονταν το βράδυ όταν όλοι κοιμόντουσαν και η ίδια ήταν ανυπεράσπιστη στο δωμάτιό της.

Μάλιστα, την απειλούσε ότι αν μιλήσει θα την έβγαζε τρελή και κανείς δεν θα την πίστευε.