Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο 16χρονος φεύγει από το βενζινάδικο (vid)

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 16χρονος απομακρύνεται με ταχύτητα λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει φύγει από το πρατήριο χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ.

Ένα λευκό αυτοκίνητο φεύγει με ταχύτητα και απομακρύνεται. Είναι το όχημα του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη που λίγο αργότερα πυροβολήθηκε από αστυνομικούς, ύστερα από καταγγελία ότι έφυγε χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο του πετρελαίου κίνησης που είχε βάλει.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο του newsit από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, ο 16χρονος απομακρύνεται με ταχύτητα λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει φύγει από το πρατήριο χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ.

Στο σημείο εκείνη τη στιγμή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωξαν τον ανήλικο. Λίγο αργότερα και σε μικρή απόσταση το αυτοκίνητο του 16χρονου πήγε σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές να εμβολίσει δίκυκλο της ΕΛ.ΑΣ. και προσέκρουσε σε τοίχο.

Το αγόρι που θα απεγκλωβιστεί από το όχημα θα διαπιστωθεί ότι έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε τον ανήλικο συνελήφθη.