Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ (φωτο+vid)

Τα περίπτερα της 85ης ΔΕΘ επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας - Οι συνομιλίες που είχε

Περιοδεία στα περίπτερα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Στάση πραγματοποίησε στο σταντ της Voria.gr, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο περίπτερο της Παραολυμπιακής Επιτροπής. «Σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας και πρέπει να ενισχύσουμε τις υποδομές και την προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες», είπε στα μέλη που τον υποδέχτηκαν.

Στο περίπτερο του ΟΣΕΘ του έδωσαν δώρο που σχετίζεται με το Μετρό Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «μεγάλη ευχή να γίνει».



Στο σταντ της ΕΥΑΘ ενημερώθηκε για τον αγωγό της Αραβησσού ενώ στο περίπτερο του ΑΠΘ έλαβε ενημέρωση για τα ερευνητικά προγράμματα και δήλωσε την υποστήριξή του.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε παράλληλα το περίπτερο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας καθώς και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

Στο σταντ της ΕΣΗΕΜ-Θ του έδωσαν λεύκωμα με δημοσίευμα από σημαντικά γεγονότα, ενώ στο περίπτερο του ΟΑΕΔ, σε σύντομη συνομιλία που είχε με εκπροσώπους, εξέφρασε την επιθυμία να στηριχθεί ο Οργανισμός σε περίοδο μεγάλης ανεργίας.

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψή του στο σταντ του Ερυθρού Σταυρού, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους και μάλιστα άφησε ένα μήνυμα στο βιβλίο του Ερυθρού Σταυρού.

 

 

Κατά τη βόλτα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένας μικρομέτοχος του ΟΑΣΘ του εξέφρασε τα παράπονά του λέγοντας ότι η δική του κυβέρνηση καθώς και η Νέα Δημοκρατία τους πήραν τις περιουσίες.

 

 

 

 

 Ο κ. Τσίπρας έκλεισε την περιοδεία του στα περίπτερα της ΔΕΘ, επισκεπτόμενος το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.