Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Χρηματοδοτικές ενισχύσεις για την υλοποίηση δράσεων Κυκλικής Οικονομίας είναι ο τίτλος ημερίδας - σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωτική ημερίδα - σεμινάριο παρουσίασης των χρηματοδοτικών ενισχύσεων για την υλοποίηση δράσεων Κυκλικής Οικονομίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και προσκαλεί επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς του δημοσίου τομέα και ερευνητικά/ακαδημαϊκά κέντρα.

Η ημερίδα – σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 με 21:00, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, (Αίθ. Alexandros I).

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, είναι:

- οι άμεσες ενισχύσεις επιχορήγησης στον τομέα της κυκλικής οικονομίας στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ, και,  
- Κυκλική οικονομία, ενέργεια και κλιματική αλλαγή. Εθνικές πολιτικές για τις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα – σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMBRACE», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg MED 2014 – 2020, και το οποίο αφορά σε δράσεις διάδοσης της εφαρμογής της «Κυκλικής Οικονομίας» σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές αλλά και τη δήλωση συμμετοχής σας, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Πελαγίδου, Τηλ. 2310 539817, εσωτ.205, email: meletes@sbe.org.gr.  

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας- σεμινάριο ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ