Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Υπερδιπλασιασμός εισαγωγών στο ΑΧΕΠΑ τη νύχτα - Τρεις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ

Η εφημερία έκλεισε με πάνω από 45 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, ενώ το πρώτο 12ωρο κύλησε με 17 - Τρεις διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Δραματική ήταν άλλη μία εφημερία που ολοκληρώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, με τις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό να υπερδιπλασιάζονται από το πρώτο μισό της στο δεύτερο 12ωρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, με το κλείσιμο της εφημερίας, στο νοσοκομείο έγιναν πάνω από 45 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, την ώρα που εχθές το βράδυ, έως τις 19:00, υπήρχαν 17 εισαγωγές.

Παράλληλα, τρεις ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, ενώ γεμάτες είναι και οι 15 κλίνες στη ΜΕΘ Covid στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

Σημειώνεται πως στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν εχθές 1.440 κρούσματα, από το σύνολο των 8.613 στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο σκηνικό πολέμου βίωσε εχθές και το νοσοκομείο Παπανικολάου που έκλεισε την εφημερία του με 46 εισαγωγές ασθενών ενώ τέσσερα άτομα διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ, την ώρα που οι 30 διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ Covid ήταν πλήρεις.