Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Θανάσης Δεβλιώτης

Διετέλεσε πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Με την παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» συμπορεύεται στον δρόμο προς τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Θανάσης Δεβλιώτης.

«Μετά από την πολυετή μου διαδρομή -πάνω από δεκαετία ως πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόλης μας και ακολούθως ως πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας μέχρι και σήμερα- θεωρώ τιμή μου και υποχρέωσή μου να αξιοποιήσω τις πολύτιμες εμπειρίες που έχω αποκτήσει για την ανάπτυξη και ευημερία της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης. Η ανέξοδη κριτική είναι αρεστή σε όσους φοβούνται τις πράξεις και την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να αποδεχτώ τη σχετική πρόταση και να συνταχθώ με τις δυνάμεις της παράταξης του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα κατά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αναλαμβάνοντας μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στη συνείδησή μου όσο και στους συνδημότες μου», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Δεβλιώτης.

Ο Θανάσης Δεβλιώτης είναι πτυχιούχος Κτηνιατρικής και Οδοντιατρικής του ΑΠΘ. Από το 2008 έως το 2019 διετέλεσε πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.