Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στις 10 Οκτωβρίου ο Ζέρβας κάνει απολογισμό κι αρχίζει τον προεκλογικό αγώνα

Σε εκδήλωση στο ΜΜΘ την επόμενη Δευτέρα, ο Κ. Ζέρβας αναμένεται να κάνει απολογισμό της δημαρχίας του και να θέσει τους στόχους του για το μέλλον

Υποψηφιότητα εκ νέου για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε μία εκδήλωση που θα παραθέσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την επόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος, με ανάρτηση-πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει πως προσκαλεί τους πολίτες τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Μέγαρο (Φουαγιέ Μ1) σε μια ανοιχτή εκδήλωση «για το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο της Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζέρβας σε αυτήν την εκδήλωση αναμένεται να κάνει απολογισμό της τριετίας, να δώσει το στίγμα του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές καθώς και να θέσει τους στόχους για την επόμενη περίοδο, εφόσον επανεκλεγεί, επιβεβαιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την εκ νέου υποψηφιότητά του.

Ούτως ή άλλως παραμένει σε εκκρεμότητα ακόμα η ανακοίνωση του ανασχηματισμού, με πρόσωπα της διοίκησης να τον ακολουθούν και στον δρόμο για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν η ανακοίνωση του νέου σχήματος θα γίνει πριν ή μετά την εκδήλωση.