Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Υποτονική η κίνηση στην αγορά, καλύτερα στο Καπάνι (φωτο+vid)

Αναιμική, αλλά βελτιωμένη σε σχέση με χθες -και λόγω καιρού-, η κίνηση στα καταστήματα της πόλης, που σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά - Δείτε εικόνες

Υποτονική είναι η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αν και η εικόνα είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με χθες, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων με click inside.

Με σύμμαχο αυτή τη φορά την καλοκαιρία οι Θεσσαλονικείς συνδύασαν τη βόλτα στο κέντρο της πόλης με τις πασχαλινές αγορές. Ωστόσο, όπως είπαν στη Voria.gr καταστηματάρχες, ο περισσότερος κόσμος έκανε διερεύνηση στην αγορά και λιγότεροι ήταν αυτοί που τελικά έκαναν τα ψώνια τους. Αυτό, εξάλλου, δείχνουν και τα λιγοστά μαγαζιά -κυρίως αλυσίδες καταστημάτων- στα οποία σχηματίστηκαν περιορισμένες ουρές καταναλωτών.

Η συντριπτική πλειονότητα των πελατών, πάντως, τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα, έχοντας εξασφαλίσει το sms που τους επιτρέπει την είσοδο στα μαγαζιά, ενώ λίγοι ήταν αυτοί που ζήτησαν από καταστηματάρχες να μπουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Καλοί ρυθμοί στο Καπάνι

Ικανοποιητική είναι η κίνηση και στο Καπάνι, τόσο για την αγορά θαλασσινών, όσο και των κρεάτων για το πασχαλινό τραπέζι. Ο πρόεδρος των επαγγελματιών ιστορικού κέντρου, Χρήστος Νικολόπουλος, ανέφερε ότι η αγορά και χθες και σήμερα λειτουργεί με καλούς ρυθμούς. Ωστόσο, καταστηματάρχες σημειώνουν ότι τουλάχιστον προς το παρόν οι καταναλωτές επιλέγουν τα φθηνότερα προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση επιτρέπεται για 3 ώρες με ραντεβού και με SMS στο 13032, ενώ η αγορά θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Δείτε εικόνες: