Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Ιπποκράτειο: Άλλη μία «εφημερία πολέμου»-62 εισαγωγές, διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ

Η εφημερία του νοσοκομείου έκλεισε με 65 εισαγωγές covid περιστατικών, τη στιγμή που στην προηγούμενη εφημερία προ τεσσάρων ημερών είχαν γίνει 53.

Άλλη μία εφιαλτική εφημερία ολοκληρώθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, με τις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό να αυξάνονται αισθητά και να πιέζουν ακόμα περισσότερο το καταπονημένο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Διαβάστε σχετικά Θεσσαλονίκη: Στη μάχη της πανδημίας κι άλλες ιδιωτικές κλινικές – Το σχέδιο του υπουργείου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληρορφορίες της Voria.gr, η εφημερία στο νοσοκομείο της πόλης ολοκληρώθηκε με 65 εισαγωγές covid περιστατικών τη στιγμή που στην προηγούμενη εφημερία προ τεσσάρων ημερών είχαν γίνει 53.

Να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο κατέληξε και προχθές τα ξημερώματα 44χρονος, ο οποίος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο ίδιος νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα, τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σε χειρουργία καθώς και οι 15 κλίνες του νοσοκομείου είναι πλήρεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις απλές κλίνες του νοσοκομείου νοσηλεύονται συνολικά 130 άτομα με κορωνοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι παιδιά. Το μικρότερο είναι 2,5 μηνών και το μεγαλύτερο 14 χρόνων, αλλά ευτυχώς κανένα περιστατικό δεν κρίνεται σοβαρό.