Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Ιπποκράτειο: Άλλη μία εφιαλτική εφημερία-64 εισαγωγές, διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ

Η εφημερία έκλεισε σήμερα με 64 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό ενώ επτά ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε χειρουργία εκτός ΜΕΘ.

Ακόμη μία ασφυκτική εφημερία ολοκληρώθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, με τις εισαγωγές ασθενών να αυξάνονται συνεχώς και όλο και περισσότερα άτομα να διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ.

Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές στη Voria.gr, η εφημερία έκλεισε σήμερα με 64 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, την ώρα που η προηγούμενη εφημερία του νοσοκομείου στις 12 Νοεμβρίου είχε κλείσει με 62 εισαγωγές. Σημειώνεται πως το πρώτο 12ωρο της εφημερίας είχαν γίνει 35 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό ενώ πέντε άτομα ήταν διασωληνωμένα εκτός ΜΕΘ.

Παράλληλα, και οι 15 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου παραμένουν πλήρεις ενώ επτά ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε χειρουργία εκτός ΜΕΘ.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του τεσσάρων μηνός βρέφους που παραμένει διασωληνωμένο από εχθές το πρωί. Επίσης, ακόμα τρία παιδιά νοσηλεύονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, η κατάσταση των οποίων δεν θεωρείται κρίσιμη.

Επιπρόσθετα, σε απλή κλίνη Covid νοσηλεύεται και η 26χρονη γυναίκα που γέννησε εχθές με καισαρική. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει αυξημένες ανάγκες από οξυγόνο, ενώ η κατάσταση της υγείας του νεογνού είναι καλή.