Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακόμη τρεις έγκυες με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο-Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Εισήχθησαν στο νοσοκομείο καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους - Είναι όλες ανεμβολίαστες - Διασωληνωμένο παραμένει το 4,5 μηνών βρέφος

Τρεις έγκυες και τέσσερα παιδάκια νοσηλεύονται σε απλές κλίνες του νοσοκομείου Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη, που βίωσε εχθές μία εφιαλτική εφημερία.

Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή εφημερία τρεις έγκυες γυναίκες έφτασαν στο νοσοκομείο και λόγω της κατάστασης της υγείας τους κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους. Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές στη Voria.gr και οι τρεις δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Παράλληλα, τέσσερα παιδάκια διαφόρων ηλικιών νοσηλεύονται σε απλές κλίνες Covid του νοσοκομείου, χωρίς, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει έντονη ανησυχία.

Κρίσιμη, στον αντίποδα, παραμένει η κατάσταση του τεσσάρων μηνών βρέφους που είναι διασωληνωμένο εδώ και μέρες στη ΜΕΘ Παίδων.

Υπενθυμίζεται πως στις ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύονται διασωληνωμένες και δύο γυναίκες, ηλικίας 26 ετών από την Κατερίνη και 28 ετών από τη Δράμα, που γέννησαν εχθές με καισαρική.

Οι δύο γυναίκες αρχικώς νοσηλεύονταν σε απλή κλινική Covid αλλά η κατάστασή τους επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Πηγές αναφέρουν στη Voria.gr ότι παρότι διασωληνώθηκαν η κατάσταση της υγείας τους δεν χαρακτηρίζεται «κρίσιμη».