Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 30χρονης που χαστούκισε και κλότσησε ελεγκτή του ΟΑΣΘ

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ήθελε μόνο να απελευθερωθεί από το κεφαλοκλείδωμα που της έκανε ο ελεγκτής επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή καταδικάστηκε μία 30χρονη για σωματική βλάβη σε βάρος ελεγκτή του ΟΑΣΘ.

Η γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για συμβάν που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2016. Σημειώνεται πως το επεισόδιο είχε λάβει μεγάλη διάσταση, ενώ είχε κυκλοφορήσει και σχετικό βίντεο. Μήνυση σε βάρος του ελεγκτή είχε υποβάλει και η κατηγορούμενη, ωστόσο η δική της έγκληση δεν έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, ενώ πρωτόδικα η 30χρονη καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες.

Η ίδια κατηγορείται πως χαστούκισε και κλότσησε τον ελεγκτή όταν της έκανε έλεγχο, ενώ δεν είχε εισιτήριο. Ωστόσο, όπως είχε καταγγείλει, ο άνδρας τής είχε επιτεθεί και βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας και ήθελε να απελευθερωθεί.

Όπως είπε σήμερα στην κατάθεσή της, βρισκόταν με τον φίλο της σε λεωφορείο της γραμμής 10 και δεν είχε εισιτήριο. Σύμφωνα με όσα είπε, όταν το αντιλήφθηκε ο ελεγκτής επικράτησε ένταση με την ίδια να του λέει πως θα πληρώσει το αντίτιμο. Ωστόσο, όπως κατέθεσε, αυτός της επιτέθηκε κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα. «Του είπα να μην με αγγίζει και ότι θα του δώσω τα λεφτά. Δεν τον προσέβαλα όπως είπε. Ήθελα μόνο να με αφήσει και τον παρακάλεσα», είπε μεταξύ άλλων.