Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη διακινητή στην Ασπροβάλτα - Προσέκρουσε σε στηθαίο

Ο διακινητής προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως προσέκρουσε σε στηθαίο, εξετράπη της πορείας του.

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Σύρου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το απόγευμα στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας), όχημα το οποίο, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως προσέκρουσε σε στηθαίο, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε.

Συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, συριακής καταγωγής, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, από τη Συρία, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για παράνομη μεταφορά  - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, παράνομη είσοδο στην Χώρα, επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση οχήματος άνευ αδείας ικανότητας και αντίσταση.