Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ

Πρόκειται για μια 16χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε άγνωστο άνδρα ότι προσπάθησε να τη βάλει στο όχημά του δήθεν για να την πάει στο σχολείο.

Μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλθηκε από πατέρα 16χρονης μαθήτριας, η κοπέλα ξεκίνησε σήμερα το πρωί προς το σχολείο της, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, επιλέγοντας άλλο δρομολόγιο από αυτό που έκανε συνήθως.

Σε καφέ στην περιοχή του Κόκκορα η κοπέλα ρώτησε για διευκρινίσεις όσον αφορά το πού να κατευθυνθεί για να φτάσει στο σχολείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άνδρας προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος με το ΙΧ του. Η 16χρονη αρνήθηκε και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με τον όχημά του επιμένοντας να τη μεταφέρει στο σχολείο της.

Η μαθήτρια, αντιλαμβανόμενη ότι αντιμετώπιζε κίνδυνο, επέστρεψε στο καφέ όπου επικοινώνησε με τον πατέρα της που κατήγγειλε το περιστατικό στο Τ.Α. Νεάπολης Συκεών.

Μάλιστα ο πατέρας της ανήλικης δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στιγμιότυπα από κάμερα κλειστού κυκλώματος της καφετέριας όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Δείτε τον ύποπτο σε στιγμιότυπο από κάμερα ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της 16χρονης:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ