Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα από τη φωτιά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας που έκανε εργασίες στην πολυκατοικία περιγράφει στη Voria.gr τα όσα διαδραματίστηκαν στη γειτονιά την ώρα του περιστατικού.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τα δύο άτομα νεαρής ηλικίας που βρισκόταν στο διαμέρισμα επί της οδού Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη όπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Στις φλόγες διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Το διαμέρισμα έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Υδραυλικός που έκανε εργασίες σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο περιγράφει στη Voria.gr τα όσα διαδραματίστηκαν στη γειτονιά την ώρα του περιστατικού.

Όπως αναφέρει, από το θερμικό φορτίο που είχε αναπτυχθεί μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα έσπασαν τα τζάμια, η φωτιά πήρε αέρα και δυνάμωσε περισσότερο.

Ο ίδιος εντρομος χτυπούσε όλες τις πόρτες και φώναζε για να βγουν οι ένοικοι εξω.

Το νεαρό ζευγάρι για να προφυλαχθεί βγήκε στο πίσω μπαλκόνι που βλέπει σε πρασιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας κατάφερε να περάσει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο 2ο ενώ παράλληλα είχε έρθει η πυροσβεστική.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 17 άνδρες και με το κλιμακοφορο όχημα. Μετά από μεγάλη επιχείρηση οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το διαμέρισμα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες δύο άτομα νεαρής ηλικίας.