Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση της 24χρονης σήμερα για την υπόθεση βιασμού

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την πολύκροτη υπόθεση του βιασμού - Κρίσιμο το αποτέλεσμα των τοξικολογικών

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται να δώσει νέα, συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την καταγγελία ότι βιάστηκε την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε μία ιστορία που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Όπως τονίζουν, δε, πηγές από το περιβάλλον της κοπέλας, είναι διατεθειμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω σε αυτή την ιστορία, καθώς, όπως λέει σε κάθε ευκαιρία, θέλει να γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που μπορεί να έχουν βιώσει μία αντίστοιχη κατάσταση στο παρελθόν αλλά ενδεχομένως να βρεθούν σε αντίστοιχη θέση στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι η 24χρονη θα συνοδεύεται από ψυχολόγο.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε, κάθε μέρα που περνά θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, γεγονός που από μόνο του κάνει τη σημερινή της κατάθεση εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη της έρευνας.

Καταθέσεις μαρτύρων

Στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από τον χώρο.

Τι είχε καταγγείλει η 24χρονη

Η  24χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν υπό την επήρεια μέθης και ενώ η ίδια κατευθυνόταν σε δικό της δωμάτιο για να περάσει τη νύχτα, βρέθηκε σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει η παρέα από την Αθήνα.

Η ίδια τονίζει ότι δεν θυμάται τίποτα παραπάνω, πέρα από δύο ανθρώπους στο δωμάτιο και τον έναν, κάποια στιγμή από πάνω της και από εκεί και μετά υπάρχει ένα πλήρες κενό. Η ίδια ξύπνησε την επομένη σε ένα άγνωστο δωμάτιο με ανδρικά ρούχα, βαλίτσες και κάλτσες και κάποια χάπια ενίσχυσης της στυτικής λειτουργίας δίπλα της και αμέσως κατήγγειλε το βιασμό της στην αστυνομία.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών που έχουν αποσταλεί σε εργαστήριο στην Ελβετία. Το πόρισμα αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς θα δείξει αν στη Γεωργία χορηγήθηκαν ουσίες που ουσιαστικά την έκαναν να χάσει έως και τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το απόλυτο κενό που και η ίδια περιγράφει.

«Δεν διέπραξα βιασμό»

Ο 27χρονος, πάντως, έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή του για την πολύκροτη υπόθεση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν διέπραξε βιασμό και υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία για αυτό.