Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι που θα διεξάγεται η κυκλοφορία στην Τούμπα λόγω των ασφαλτοστρώσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθονται σε εφαρμογή από αύριο, Πέμπτη, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις ερχόμενες μέρες στην Κάτω Τούμπα λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που ανακοινώθηκαν από τον δήμο Θεσσαλονίκης στις οδούς Απόλλωνος, Αμφιπόλεως και Επιδαύρου.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από την Πέμπτη στην Τούμπα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου, την Παρασκευή 29 Απριλίου και την Τρίτη 3 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
 
Πέμπτη 28-04-2022 – οδός Απόλλωνος:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Απόλλωνος, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο (Κήπος του Καλού) και τις οδούς Αναξιμάνδρου – Ανατολικής Θράκης - Κανάρη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτάκης, Κανάρη, Ανατολικής Θράκης, Αναξιμένους, Αναξιμάνδρου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
 
Παρασκευή 29-04-2022 – οδός Αμφιπόλεως:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αμφιπόλεως, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης και Απόλλωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πυλαίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Απόλλωνος, Βιζύης, Δημ.Τσέλιου, Αρτάκης, Επιδαύρου, Ναυπλίου, Πυλαίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Τρίτη 03-05-2022 – οδός Επιδαύρου:

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Επιδαύρου, από τη συμβολή της με την οδό Αμφιπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο που συμβάλλει στις οδούς Τσέλιου και Βιζύης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τσέλιου, Βιζύης, Πυλαίας, Αμφιπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.