Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο λόγω της ταινίας Μπαντέρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στο κέντρο της πόλης, καθώς θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο σε δρόμους του κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Μετά το κυκλοφοριακό έμφραγμα που σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη την Τετάρτη λόγω των πρώτων γυρισμάτων της ταινίας στον περιφερειακό, έχουν προγραμματιστεί νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο, αυτή τη φορά σε ένα κομμάτι του κέντρου της πόλης, αν και εκτιμάται ότι δεν θα δημιουργηθούν τα ίδια κυκλοφοριακά προβλήματα δεδομένου ότι οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς θα κατευθυνθούν εκτός πόλης για τα καλοκαιρινά μπάνια τους.

Συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Tσιμισκή έως τo ύψους της Λεωφόρου Νίκης. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από τις 11.00 μέχρι τις 17.00, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, Λεωφόρο Νίκης και από όλους τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Σημειώνεται, ότι μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, θα αντιδρομηθεί προσωρινά ένα μικρό τμήμα της οδού Μητροπόλεως και συγκεκριμένα από την Εθνικής Αμύνης έως την οδό Φιλικής Εταιρείας.

Αναλυτικότερα, αύριο από τις 6.00 μέχρι τις 8.30 π.μ. και στις 16.00 μέχρι τις 17.30 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Μητροπόλεως έως το ύψος της Λεωφόρου Νίκης. Έπειτα, από τις 8.30 έως τις 11.00 και από τις 17.30 έως τις 19.00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος της Εθνικής Αμύνης, πάλι στο ύψος Μητροπόλεως με Λεωφόρου Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται και στις δύο περιστάσεις από το ελεύθερο μέρους του οδωστρώματος, πλάτους τεσσάρων μέτρων.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στην Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Μητροπόλεως έως τη Λεωφόρου Νίκης, από σήμερα στις 21.00 έως αύριο, Σάββατο, στις 20.00.

Επιπλέον, απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Νικολάου Γερμανού, από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης και σε μέγιστο μήκος 90 περίπου μέτρων προς την οδό Μανώλη Ανδρόνικου,από σήμερα στις 21:00 ́ έως άυριο στις 17:00.

Τέλος, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Μαρίας Κάλλας, μεταξύ των οδών  Λασκαράτου και Νέστορος Τύπα και σε μέγιστο μήκος 100 περίπου μέτρων,από σήμερα στις 21.00 έως αύριο στις 12.00 π.μ.