Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα τμήμα της Αλεξάνδρου Σβώλου λόγω ασφαλτόστρωσης

Σήμερα θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Ιπποδρομίου.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00 κάθε ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες τμηματικά, στην οδό Αλεξ. Σβώλου του δήμου Θεσσαλονίκης, από την οδό Αγγελάκη έως την οδό Πλ. Ιπποδρομίου, από την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως την οδό Π.Π. Γερμανού και από την οδό Π.Π. Γερμανού έως τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσ/νίκης.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού.
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Παρασκευή θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού έως το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά.
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.