Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σήμερα κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο και την Καλαμαριά λόγω εργασιών

Στον δήμο Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς θα κλείσουν δρόμοι σήμερα Δευτέρα λόγω εργασιών που έχουν προγραμματιστεί - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την Καλαμαριά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου κλειστοί λόγω εργασιών που έχουν προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα, εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00 και συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγίου Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Αγίας Σοφίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Στην περιοχή της Καλαμαριάς σήμερα θα σημειωθεί πλήρης αποκλεισμός της οδού Ιωάννη Πασαλίδη λόγω εργασιών που αφορούν τη συντήρηση του δικτύου όμβριων και στον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις ώρες 09:00 με 15:00 και αφορούν το τμήμα από τη συμβολή με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή με την οδό Χάλκης.

Από τις εργασίες θα επηρεαστούν οι αστικές λεωφορειακές γραμμές: 04Ε, 06, 07 και η κυκλική διαδρομή 05Β και συγκεκριμένα οι στάσεις «Ταχυδρομείο», «Παλιό δημαρχείο», «Πότου», «Παλιό Ταχυδρομείο» και «Διώροφα» οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Τα λεωφορεία θα εκτελούν τις στάσεις που βρίσκονται στη διαδρομή εκτροπής τους.