Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τι θα γίνει με τα σχολεία τη Δευτέρα - Οι αποφάσεις των δήμων

Λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες μέρες, δήμοι της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Έντονα καιρικά φαινόμενα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως και στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι δήμοι της πόλης ανακοίνωσαν ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ άλλοι ξεκαθάρισαν ότι θα παραμείνουν κανονικά ανοιχτά.

Δείτε τις ανακοινώσεις των δήμων:

Δήμος Βόλβης

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, τα σχολεία στον δήμο Βόλβης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο δήμος, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Λαγκαδά

Με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν.

Κλειστοί θα παραμείνουν ακόμα οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, καθώς και το Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου.

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Λαγκαδά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της αυριανής ημέρας.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν φαινόμενα παγετού εφόσον εκδηλωθούν.

Όσον αφορά στη λειτουργία των σχολείων για την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, θα αξιολογηθούν εκ νέου οι προγνώσεις της ΕΜΥ για τον καιρό και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.