Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστός σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Σταυρούπολης λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στον ανισόπεδο κόμβο Σταυρούπολης λόγω εργασιών καθαίρεσης εναέριων καλωδίων από τον ΑΔΜΗΕ.

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Σταυρούπολης λόγω εργασιών καθαίρεσης και απομάκρυνσης εναέριων καλωδίων από συνεργεία του ΑΔΜΗΕ μεταξύ πυλώνων που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της τροχαίας Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) θα εκτρέπονται στην οδό Ωραιοκάστρου και μέσω της Λεωφ. Στρατού και του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) μέσω των οδών Ωραιοκάστρου και κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Εύοσμο) θα εκτρέπονται στο ύψος του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας προς Ευκαρπία ή Πολίχνη.

Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) θα εξέρχονται στην οδό Θερμαϊκού και μέσω των οδών Ισαύρων και Ωραιοκάστρου θα εισέρχονται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.