Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κολαστήριο για 24χρονη μητέρα στην Άνω Πόλη - Τη χτυπούσαν και τη βίαζαν

Ένα ζευγάρι Ιρακινών προσκάλεσε την κοπέλα να διαμείνει μαζί τους στο σπίτι τους στην Άνω Πόλη. Αργότερα έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε για περίπου έναν μήνα μια 24χρονη από τη Συρία με το 4χρονο παιδί της στα χέρια ενός ζευγαριού Ιρακινών.

Το ζευγάρι, 35 ετών και οι δύο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 24χρονης και την προσκάλεσε στα μέσα Ιανουαρίου στο σπίτι που διέμεναν στην Άνω Πόλη, ώστε να μείνει μαζί τους με το μικρό της παιδί.

Το ζευγάρι λίγο καιρό αργότερα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και κακοποιούσε συστηματικά την κοπέλα και την 4χρονη κόρη της, ενώ όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η 24χρονη, ο 35χρονος τη βίασε δύο φορές.

Χθες, η γυναίκα κατάφερε να φύγει με μια πρόφαση από το σπίτι και μετέβη αστυνομικό τμήμα Λευκού Πϋργου όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 35χρονος, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα αδικήματα, όταν έμαθε για την καταγγελία άρχισε να απειλεί την 24χρονη με τη ζωή του παιδιού της, το οποίο στο μεταξύ είχε μείνει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο σημείο με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ και το ζευγάρι συνελήφθη, ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, βιασμό, σωματική βλάβη και απειλή.