Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λύσεις για το πρόβλημα στην Πύλη 16 του λιμανιού αναζητεί η ΟΛΘ ΑΕ

Πηγές της ΟΛΘ ΑΕ αναγνωρίζουν το πρόβλημα που κατέδειξε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην Πύλη 16 του λιμανιού.

«Αναγνωρίζουμε» το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επιχειρηματίες στην Πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και «βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να υλοποιηθούν οι πλέον κατάλληλες λύσεις για όλους τους εταίρους», ανέφερε πηγή της ΟΛΘ ΑΕ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ύστερα από σχετικό ερώτημα που έγινε, με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στην εταιρεία, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).  «Κύριο μέλημα της ΟΛΘ ΑΕ, είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και πάνω σε αυτό τον άξονα κινούνται όλες οι δράσεις που δρομολογούνται», ανέφερε η ίδια πηγή.

Διαβάστε ακόμη: ΒΕΘ: Τριτοκοσμικές εικόνες και απίστευτες καθυστερήσεις στην πύλη 16 του ΟΛΘ

Με σημερινή του ανακοίνωση το ΒΕΘ, γνωστοποίησε επιστολή που έστειλε στη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ και στην οποία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αναστάσιος Καπνοπώλης αναφέρει ότι έχει γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών, τόσο από μέλη του φορέα, όσο και από το Σύνδεσμο Μεταφορικών Εταιριών Βορείου Ελλάδος, «για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και τις απίστευτες καθυστερήσεις  στις φορτώσεις εμπορευματοκιβωτίων που διακινούνται από το λιμάνι με φορτηγά αυτοκίνητα. Οι "τριτοκοσμικές" εικόνες στην Πύλη 16, θεωρούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να εκλείψουν και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΒΕΘ.

Στην επιστολή του προς τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, ο πρόεδρος του ΒΕΘ εκφράζει την ελπίδα του ότι έστω και αργά, η εταιρεία θα μεριμνήσει για τη λύση των προβλημάτων.