Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Μαλώσαμε αλλά δεν έφαγα ξύλο» λέει η Σύρια για τα αδέρφια της

Αθώοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες συριακής υπηκοότητας που παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τον φερόμενο ξυλοδαρμό της αδερφής τους στον Λευκό Πύργο.

Μία άλλη εκδοχή των γεγονότων για το χθεσινό περιστατικό με τον φερόμενο ξυλοδαρμό νεαρής στην περιοχή του Λευκού Πύργου έδωσαν τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και η ίδια η 20χρονη γυναίκα.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Αδερφή των δύο Σύρων η 20χρονη που ξυλοκόπησαν βάναυσα χθες στον Λευκό Πύργο

Τα δύο αδέρφια συριακής υπηκοότητας, 30 και 25 ετών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και κρίθηκαν αθώοι.

Η 20χρονη αδερφή τους, που αναζητούνταν μετά το συμβάν από την αστυνομία, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο χωρίς σημάδια σωματικής βλάβης και σημείωσε πως τα αδέρφια της δεν την χτύπησαν. «Μαλώσαμε αλλα δεν έφαγα ξύλο», είπε χαρακτηριστικά για την ένταση που επικράτησε κατά το επεισόδιο.

Οι δύο άνδρες από την πλευρά τους ισχυρίστηκαν πως η αδερφή τους έφυγε από τη Γερμανία, όπου μένουν όλοι μαζί και οι ίδιοι ήρθαν στην Ελλάδα για να την κάνουν να γυρίσει πίσω. Αρνήθηκαν ότι τη χτύπησαν και τόνισαν πως χθες το απόγευμα τη βρήκαν και προσπάθησαν να την πείσουν.

Αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα που είπε πως χωρίς σωματικές βλάβες δεν μπορεί να υπάρξει καταδίκη για αυτήν την κατηγορία.