Skip to main content

Θεσσαλονίκη Μαζί: Το χάλι σας κ. Ζέρβα σκάει εκκωφαντικά στις σχολικές αυλές

Ανακοίνωση από την αντιπολιτευτική παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης για το δέντρο που έπεσε σε αυλή σχολείου και το αίτημα για ενίσχυση της αστυνομίας.

Αιχμές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με αφορμή την πτώση δέντρου εντός του προαυλίου του 81ου δημοτικού σχολείου, στην οδό Δελφών, το πρωί της Τρίτης και την επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης αφήνει με ανακοίνωσή της η αντιπολιτευτική παράταξη του δήμου «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε αυλή δημοτικού σχολείου - Έκλεισε ο δρόμος (φωτο)

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ο κ. Ζέρβας, ενώ μονίμως ξεκινά να μιλά για  μεγάλα έργα και "ελλείψεις" της πόλης, αδιαφορεί και αμελεί κάποιες από τις βασικές υποχρεώσεις του, όπως τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών από τη δική του ανευθυνότητα».

Επισημαίνοντας την επιστολή του κ. Ζέρβα προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχολιάζει καυστικά: «Μήπως θα βάλετε αστυνομικούς να κόψουν τα δέντρα που τόσο καιρό αμελήσατε να κόψετε, να ξαναμοιράσουν τα γλαστράκια σας (βλέπουμε πόσο τους σέβεστε) ή μήπως θα τους βάλετε να περιφρουρούν την περιοχή γύρω από τα σχολεία, μήπως και χτυπήσει κάποιο παιδί στην εγκαταλελειμμένη σχολική στέγη;».

Δείτε ακόμη: Επιστολή Ζέρβα σε Χρυσοχοΐδη: Ενισχύστε την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

«Το χάλι σας δεν κρύβεται κάτω από το χαλί, αλλά σκάει εκκωφαντικά στις σχολικές αυλές» καταλήγει η παράταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»:

Πληροφορηθήκαμε απο τα ΜΜΕ, πως ένα δέντρο έπεσε στην αυλή Δημοτικού σχολείου και  - ευτυχώς - δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί. Είναι γνωστό σε όλους πως ο κ. Ζέρβας, ενώ μονίμως ξεκινά να μιλά για  μεγάλα έργα και "ελλείψεις" της πόλης, αδιαφορεί και αμελεί κάποιες από τις βασικές υποχρεώσεις του, όπως τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών από τη δική του ανευθυνότητα.

Αλήθεια κ. Ζέρβα, τώρα που ζητάτε ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης από τον κ. Χρυσοχοϊδη τι έχετε στο μυαλό σας;

Μήπως θα βάλετε αστυνομικούς να κόψουν τα δέντρα που τόσο καιρό αμελήσατε να κόψετε, να ξαναμοιράσουν τα γλαστράκια σας (βλέπουμε πόσο τους σέβεστε) ή μήπως θα τους βάλετε να περιφρουρούν την περιοχή γύρω από τα σχολεία, μήπως και χτυπήσει κάποιο παιδί στην εγκαταλελειμμένη σχολική στέγη; Αντί να ζητήσετε ως προτεραιότητα νοσηλευτές και γιατρούς για τα νοσοκομεία της πόλης τώρα που χάνουμε καθημερινά συμπολίτες μας

Αντί να αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες για να είμαστε ασφαλείς σε αυτην την πόλη (πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθαριότητα, σχολική στέγη, φωτισμός, έργα, συντηρήσεις)  εσείς για ακόμα μια φορά επιστρατεύετε το δόγμα «ευταξία» για να κρύψετε το «άτακτο» της διοίκησής σας. Το χάλι σας δεν κρύβεται κάτω από το χαλί, αλλά σκάει εκκωφαντικά στις σχολικές αυλές.