Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Θερμή υποδοχή σε Τσίπρα στην Πολίχνη - «Με τη νίκη, να ζήσουμε» (φωτο+vid)

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην Πολίχνη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο πλαίσιο της περιοδείας του

Στην Πολίχνη, στο Δήμο Παύλου Μελά έφτασε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε πόλεις της Ελλάδας.

Στην υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα παρόντες ήταν οι βουλευτές κ.κ Αυγέρη, Νοτοπουλου, Αμανατίδης, Γιαννούλης, Φάμελλος, Ζουραρις και στελέχη του κόμματος καθώς και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δερμουτζιδης.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θα κάνει μια βόλτα στην τοπική αγορά για να αφουγκραστεί τα προβλήματα του κόσμου και των επαγγελματιών.

Μάλιστα, μία κυρία που ήταν στο σημείο της υποδοχής αφού αγκάλιασε τον κ. Τσίπρα, τού είπε: «Καλώ ς ήρθες, με τη νίκη, σε παρακαλώ. Να ζήσουμε, να ζήσουμε!»

Στις πρώτες του συνομιλίες με τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας τους ρώτα για τους λογαριασμούς ρεύματος και τις αυξήσεις και για το «αν αντέχουν».

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με κρεοπώλη ο οποίος του εξέφρασε τα παράπονα του για το κύμα ακρίβειας λέγοντας ότι ο λογαριασμός ρεύματος από 800-900 ευρώ πήγε στα 2.200 ευρώ.