Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο στις 16-17 Οκτωβρίου

Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος δίνει οδηγίες στα μέλη του για την ψηφοφορία, τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους στα διάφορα όργανα.

Οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εκπρόσωπων του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν στις 16-17 Οκτωβρίου 2022 μόνο με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου «δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το νόμο που διέπει τις εκλογές έχουν όσοι συνάδελφοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι 8 μέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών (7/10/2022). Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει είτε στα γραφεία του ΙΣΘ στο Κέντρο και στην Καλαμαριά (ωράριο 08:00-14:00 καθημερινά) είτε και με ηλεκτρονικό τρόπο με μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό του ΙΣΘ στην τράπεζα Πειραιώς: GR7301722150005215049959693».

Επιπλέον γίνεται γνωστό ότι όσοι θέλουν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους ηλεκτρονικά με μεταφορά χρημάτων, πατώντας την επιλογή 8 στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΣΘ συνδέονται απευθείας με την αρμόδια υπάλληλο για να ενημερωθούν για το ποσό που οφείλουν.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην ιστοσελίδα https://portal.isth.gr/  με τη χρήση user name και password . Για όσους δεν τα διαθέτουν δίδονται αναλυτικές οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο https://isth.gr/ilektronikes-ypiresies/

Στις προσεχείς εκλογές συμμετέχουν οι κάτωθι παρατάξεις αλφαβητικά:

ΔΗΠΑΚ

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ και Π.Ι.Σ.: Μητσιάκος Γεώργιος

ΕΛΕΥ.Σ.Ι

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ. :Βασσάρας Αλέξανδρος

Επικεφαλής παράταξης για Π.Ι.Σ.: Ματσουκατίδου Βιορίκα

Υποψήφιος πρόεδρος Πειθαρχικού: Παπαδόπουλος Αντώνιος

ΕΝΟΣΥ-ΝΙΚΙ

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ.: Νίτσας Νικόλαος

Επικεφαλής παράταξης για Π.Ι.Σ.: Εξαδάκτυλος Αθανάσιος

Υποψήφιος πρόεδρος Πειθαρχικού: Τσάμης Δημήτριος

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ. και Π.Ι.Σ. Παρασκευόπουλος Σάββας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ και Π.Ι.Σ. : Παπαστεργίου Χρήστος

Υποψήφιος πρόεδρος Πειθαρχικού: Σόρτσης Ανδρέας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ

Επικεφαλής παράταξης για Δ.Σ και Π.Ι.Σ.: Σκέντος Γεώργιος

Οι παρατάξεις ΔΗΠΑΚ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ συμμετέχουν στις εκλογές για το Πειθαρχικό μόνο με υποψηφίους για τακτικά μέλη.

Για τους υποψηφίους της κάθε παράταξης που λαμβάνει μέρος στις εκλογές υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://isth.gr/anakiryxi-ypopsifion-gia-tis-ekloges-tis-16-17-10-2022/