Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέχρι σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις τη νύχτα στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 έως τον Κόμβο Κ12.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Δευτέρα λόγω ασφαλτοστρώσεων.

Οι ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 9/5 έως και σήμερα Παρασκευή 13/5 κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (ύψος Κλάδου Εξόδου της οδού Δημητρίου Φωκά - ρεύμα πορείας από την οδό Τζων Κέννεντυ προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ12 (Κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά - Καλαμαριά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.