Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης οι ουρές για εμβολιασμό στην Αριστοτέλους (φωτο+vid)

Με την ουρά να φτάνει μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης οι πολίτες περίμεναν υπομονετικά μέχρι να φτάσει η σειρά τους - Τι δήλωσαν Ζέρβας και Τσαλικάκης

Αθρόα είναι η προσέλευση του κόσμου στο εμβολιαστικό κέντρο που έστησε η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους ανήμερα της Black Friday.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Black Friday vs εμβολιασμός στην Αριστοτέλους σημειώσατε... διπλό (φωτο+vid)

Με την ουρά να φτάνει μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης οι πολίτες περίμεναν υπομονετικά μέχρι να φτάσει η σειρά τους για να κάνουν είτε την πρώτη είτε την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, σήμερα, που είναι μια μέρα που περιμένουμε μια αυξημένη κίνηση στους δρόμους, στα καταστήματα, στην πόλη μας, η 4η Υγειονομική Περιφερεια και ο δήμος Θεσσαλονίκης έφεραν τα εμβόλια πάλι όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Καλούμε και με αυτόν τον τρόπο τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν είτε με την πρωτη δόση, είτε με την τρίτη δόση, έτσι ώστε αυτή η δυσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε μπει και σαν πόλη και σαν χώρα να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δήμος Θεσσαλονίκης αγκαλιάζει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να λάβουν αυτό το δώρο της επιστήμης, τον εμβολιασμό, για να μπορέσουμε να έχουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη, για να μπορέσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να είναι Χριστούγεννα, τα οποία θα τα γιορτάσουμε όλοι και θα τα χαρούμε όλοι», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση της 4ης ΥΠΕ και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν.



Από την πλευρά του, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, ανέφερε πως η υγειονομική περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε αυτή τη μέρα που θα κατέβει ο κόσμος για να κάνει τα ψώνια του. «Έχουμε φέρει όλες μας τις κινητές εμβολιαστικές μονάδες. Είχαμε πει για τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές και θα αναπτύξουμε οκτώ εμβολιαστικές γραμμές. Όπως είδατε, ο κόσμος περίμενε πολύ νωρίτερα από την ώρα που είχαμε αναγγείλει ότι θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Ευελπιστούμε ότι θα περάσουν για εμβόλιο περισσότερα από 600 άτομα», επισήμανε ο κ. Τσαλικάκης, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε όλο το υγειονομικό προσωπικό για τη μάχη που δίνει σε όλα τα μέτωπα απέναντι στην πανδημία, στην κοινή νοσηλεία και στους εμβολιασμούς.

Το εμβολιαστικό κέντρο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 7 το απόγευμα, ωστόσο ενδέχεται να παραταθεί η λειτουργία του, εφόσον υπάρχει κόσμος σε αναμονή.