Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στον Περιφερειακό λόγω εργασιών

Ήδη από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου τα οχήματα κατευθύνονται με συνθήκες «σταμάτα-ξεκίνα» κατάσταση που φτάνει έως τον κόμβο Αγίου Παύλου.

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται αυτή την ώρα (8.50) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών καθαρισμού και κοπής βλάστησης από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

Ήδη από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο ρεύμα προς ανατολικά, τα οχήματα κατευθύνονται με συνθήκες «σταμάτα-ξεκίνα», ταλαιπωρία η οποία φτάνει μέχρι και το ύψος του 424 ΓΣΝ.

Για ελάχιστη απόσταση η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι αυξημένη, ωστόσο από το ύψος της Πολίχνης έως και τον κόμβο Αγίου Παύλου το πρόβλημα επανέρχεται. Η κατάσταση αποσυμφορίζεται μετά τον κόμβο.

Το μποτιλιάρισμα ήδη έχει μεταφερθεί στην οδό Λαγκαδά, καθώς πολλοί οδηγοί επέλεξαν το συγκεκριμένο δρόμο για να μετακινηθούν, με αποτέλεσμα η κάθοδος προς το κέντρο της πόλης να είναι μαρτυρική. Την κατάσταση επιδείνωσαν και οι εργασίες στη συμβολή (φανάρι) με την οδό Μοναστηρίου, όπου συνεργείο αποξηλώνει το πρόχειρο πεζοδρόμιο για να απελευθερώσει τμήμα του οδοστρώματος, που καταλαμβάνει το εργοτάξιο για την κατασκευή του σταθμού της πλατείας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες στην Περιφερειακή θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2.00 μ.μ. την Πέμπτη και στις 12.00 μ.μ. την Παρασκευή. Ο αποκλεισμός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.