Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μέχρι και στο πορτ μπαγάζ παράνομα Σύρους - Πήγε να διαφύγει πεζός

Ο 40χρονος διαπιστώθηκε πως μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων - Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης

Χειροπέδες σε έναν 40χρονο Σύρο υπήκοο πέρασαν οι αρχές καθώς μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς και δεν σταμάτησε σε σήμα των αρχών για έλεγχο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες στο πλαίσιο περιπολιών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων, αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, ο οδηγός του οποίου, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια το ακινητοποίησε προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πρόκειται για 40χρονο Σύρο, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα ομοεθνείς του, τρεις εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.