Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μια δράση για την ψυχική υγεία ετοιμάζει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Στο πλαίσιο της δράσης θα προσφέρονται δωρεάν ατομικές συνεδρίες με ψυχίατρο των «Γιατρών του Κόσμου» για τους ενδιαφερόμενους

Μια δράση για την προαγωγή της ψυχικής υγείας διοργανώνει την Τρίτη 29 Ιουνίου ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας - ΚΕΠ και του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους «Γιατρούς του Κόσμου» Ιατρείο Ψυχικής Υγείας, την Τρίτη 29 Ιουνίου από τις 8.30 – 14.00.

Στο πλαίσιο της δράσης θα διενεργηθούν δωρεάν ατομικές συνεδρίες με ψυχίατρο των Γιατρών του Κόσμου, και για τον προγραμματισμό ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2310761471 & 2310 764779 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 13.00).

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην οδό Σμύρνης 25, Ελευθέριο Κορδελιό.