Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη από την έφοδο σε συνδέσμους-Τι βρήκαν (φωτο)

Αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα εντόπισαν σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Άρη οι αστυνομικές αρχές σε χθεσινή τους έφοδο.

Λοστοί, τσεκούρια και ρόπαλα βρέθηκαν μεταξύ άλλων σε σύνδεσμο του Άρη, κατά τη διάρκεια των αιφνιδιαστικών ελέγχων που διεξήγαγαν εχθές αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, καθώς και για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών. Αντιστοίχως, στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν βεγγαλικά και ένα στειλιάρι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βραδινές ώρες, χθες 17 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια των παραπάνω ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής, κατασχέθηκαν:



Από σύνδεσμο στην περιοχή Χαριλάου, στη συμβολή των οδών Παπαδοπούλου και Λευκωσίας:

(16) σιδερένιες βέργες,

(11) τσεκούρια,

(17) ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα),

(4) εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.),



(30) βεγγαλικά – καπνογόνα,

(1) μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και

Πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Από σύνδεσμο στο γήπεδο της Τούμπας:

(2) βεγγαλικά,

(1) ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και



Πανό έτερης ομάδας

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ έντεκα άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στον σύνδεσμο του Άρη δεν βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.