Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα ειρήνης από τον ΟΑΣΘ μέσα από το σύστημα τηλεματικής (video)

Μέσα από τις πινακίδες μεταβαλλόμενου σήματος στις στάσεις όπου λειτουργεί το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ αναγράφεται η λέξη «ειρήνη» σε 10 γλώσσες.

Μήνυμα ειρήνης στέλνει ο ΟΑΣΘ μέσα από τις πινακίδες μεταβαλλόμενου σήματος στις στάσεις όπου λειτουργεί το σύστημα τηλεματικής του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα από σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου η λέξη ειρήνη στα ελληνικά και σε δέκα ακόμη γλώσσες: Peace (αγγλικά), Paqen (αλβανικά), Paix (γαλλικά), Frieden (γερμανικά), Paz (ισπανικά), Pace (ιταλικά), Beke (ουγγρικά) Myr (ουκρανικά), Mir (ρωσικά) Fred (σουηδικά).

«Στη Θεσσαλονίκη, στην πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη, ζουν άνθρωποι που κατάγονται από τη Ρωσία, ζουν άνθρωποι που κατάγονται από την Ουκρανία, ζουν άνθρωποι από σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ που υπογραμμίζεται ότι «ως μέρος της ιστορίας της πόλης από το 1957, ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και υπενθυμίζει ότι η Ειρήνη, σε όποια γλώσσα κι αν την πει κανείς, αποτελεί μία πανανθρώπινη αξία».