Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα ζωής έστειλαν δεκάδες εθελοντές αιμοδότες στον δήμο Ωραιοκάστρου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον δήμο Ωραιοκάστρου - Νιώθουμε χαρά όταν αυξάνεται ο αριθμός των εθελοντών, δήλωσε ο δήμαρχος.

Παρά το κρύο δεκάδες εθελοντές αιμοδότες συμμετείχαν στη νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου το πρωί της Κυριακής, 23 Ιανουαρίου 2022, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Στον δήμο Ωραιοκάστρου καταβάλλουμε προσπάθειες για να ενισχύουμε ολοένα και περισσότερο το κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών. Νιώθουμε χαρά όταν βλέπουμε να αυξάνεται ο αριθμός των εθελοντών που συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ''Θεαγένειο'' νοσοκομείο. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε αίμα, να προσφέρουμε ζωή και καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Από την καρδιά μου ευχαριστώ τους δεκάδες εθελοντές αιμοδότες που αψήφησαν το κρύο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Έτσι ενισχύουμε τις τράπεζες αίματος ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω του Covid-19 οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία ευχαρίστησε επίσης τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.