Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης για το ατύχημα στην παιδική χαρά

Η μητέρα της 8χρονης που τραυματίστηκε χθες σε τσουλήθρα σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία θα κινηθεί νομικά για το ατύχημα της κόρης της.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε το δάχτυλό της στο δεξί της χέρι, κάνοντας τσουλήθρα χθες σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία, στο ύψος της οδού Καλλιδοπούλου.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι έχασε το δάχτυλό του ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα επιθυμεί την ποινική δίωξη για το ατύχημα που συνέβη στο παιδί της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της στην εν λόγω παιδική χαρά. Όλα έγιναν περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής όταν η μικρή κατέβαινε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου οι γιατροί να ενώσουν το ακρωτηριασμένο δάχτυλο.

Στην μοιραία τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της.

Σημειώνεται ότι αισιόδοξα φαίνεται πως είναι τα πρώτα μηνύματα από την επέμβαση που έγινε στην 8χρονη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την συγκόλληση του δαχτύλου που ακρωτηριάστηκε. Το χειρουργείο έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν δύο με τρία 24ωρα για να είναι σίγουροι οι γιατροί ότι όλα πήγαν καλά.