Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε επάνω του δένδρο που ξεριζώθηκε (φωτο+vid)

Ένα δένδρο ξεριζώθηκε δίπλα στην πιάτσα στην Καμάρα και έπεσε σχεδόν επάνω σε ένα ταξί στο οποίο είχαν μόλις επιβιβαστεί δύο γυναίκες.

Άγιο είχαν δύο γυναίκες και ένας οδηγός ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που λίγο έλειψε να πέσει ακριβώς επάνω τους ένα δένδρο που ξεριζώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που επικράτησαν νωρίς το απόγευμα στην ξαφνική μπόρα που χτύπησε τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 17:30, δύο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πιάτσα απέναντι από την Καμάρα, στην οδό Δ. Γούναρη, στο κέντρο της πόλης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μπόρα συνοδεία ανέμων. Μόλις μπήκαν στο όχημα, κι ενώ η κούρσα ξεκινούσε, ένα παρακείμενο μεγάλο δένδρο κυριολεκτικά ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω στη δεξιά πλευρά του ταξί. Για καλή τους τύχη το δένδρο και τα κλαδιά του δεν έπεσε ακριβώς πάνω στο όχημα, προκαλώντας φθορές μόνο στον δεξιό καθρέφτη και την κολόνα του συνοδηγού.

Όπως είναι λογικό, οι δύο γυναίκες τρομοκρατήθηκαν. Λίγα λεπτά μετά φαίνονταν ταραγμένες αλλά και ανακουφισμένες που δεν έγινε κάτι χειρότερο, αφού δεν υπήρξε τραυματισμός.