Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μόνο στο ρεύμα εισόδου σήμερα τα έργα στη Μουδανιών

Προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδος προς τη Χαλκιδική, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου αλλά και κάθε Παρασκευή εργασίες θα γίνονται μόνο στο ρεύμα εισόδου.

Τροποποιείται σήμερα ο προγραμματισμός των εργασιών στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδος προς τη Χαλκιδική, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου αλλά και κάθε Παρασκευή, οι εργασίες θα εκτελούνται στο ρεύμα εισόδου.                                                                                 
          
Υπενθυμίζεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 10/05 έως τις 30/05/2021, από Δευτέρα έως  Παρασκευή,  τις ώρες από τις 7.00 έως τις 19.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,  πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο του εμπορικού κέντρου  “COSMOS”  έως τον κόμβο Μουδανίων.

Απασχολούνται τα εξής 2 συνεργεία:

Α) κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού

Β) επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού
        
Κατά την υλοποίηση των εργασιών αποκλείεται η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα  σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. H  κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις.
       
 Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανίων  και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.