Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ διακοπών ρεύματος αύριο, Κυριακή

Χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν για αρκετές ώρες αύριο, Κυριακή καταναλωτές και επιχειρήσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Μπαράζ διακοπών ρεύματος θα σημειωθεί αύριο, Κυριακή σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 8:00 έως τις 12:00 δεν έχουν ρεύμα οι καταλωτές βορειοανατολικά του Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν η Παιδόπολις Αγίου Δημητρίου, το γήπεδο, ο ραδιοφωνικός σταθμός και τα αντλιοστάσια του Ωραιοκάστρου και της Νεοχωρούδας.

Ακόμα, από τις 8:00 έως τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα καταλωτές στους Αμπελόκηπους μεταξύ των οδών Πανταζοπούλου και Παπαφλέσσα.

Επίσης, από τις 8:00 έως τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές στο Μεσαίο και τη Νέα Φιλαδέλφεια του Ωραιοκάστρου. Θα επηρεαστούν τα βουστάσια, τα αντλιοστάσια και τα αρδευτικά της περιοχής καθώς και οι Μεσοχωρίτης, Άτλας ΑΒΒΕ, ομάδα Αλεξανδρινών, Αγία Μαγδαληνή, Cosmote, διάβαση ΟΣΕ, τα φ/β Σάνγουορκς Αρκαδία, Πέτκος ΣΙΑ, Αρβανίδης και Απέργη.

Τέλος, από τις 8:00 έως τις 14:30 δεν έχει ρεύμα η περιοχή στον δήμο Δέλτα πάνω από τη ΒΙΠΕΘ προς τη Νεοχωρούδα και οι Χ'αυγουστής, Γκουλέτσος, Αφοί Ροϊδη, Αμαξάς και Chrometal.