Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ διακοπών ρεύματος σήμερα Κυριακή

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν την Κυριακή σπίτια, επιχειρήσεις και εργοστάσια σε τέσσερις δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα Κυριακή καταναλωτές σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 8:00 έως τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές της Πυλαίας που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θέρμης-Παναρόματος και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Πυθαγόρα, Χίου, Ιθάκης, Σταδίου, Σωκράτους, Μιχαηλίδη, Περικλέους, Α. Σαμανίδη.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Λαχαναγοράς τα εργοστάσια Μπαλη-Πρεβεζα, Φραγκιαδάκης, Λάσκου, Sugartia ΕΠΕ, Μπιλη Κασμιρίδη, Φ/Β Καραβασίλη Κόμβος 16.

Τις ίδιες ώρες δεν θα έχουν ρεύμα η περιοχή ΒΙΠΕΘ (στο ΟΤ.47 οι Ιωαννίδης και Arivia ΑΒΕΕ) του δήμου Δέλτα.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:30 μέχρι τις 11:00 καταναλωτές του δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα οι αποθήκες Μπεζάρη, η περιοχή Κοιμητήρια και η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος καθώς και οι οδοί Βασιλέως Αλεξάνδρου και Κασσάνδρου.

Από τις 11:00 έως τις 14:00 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Λαγκαδά και συγκεκριμένα στην περιοχή Ασβεσταριά στα αρδευτικά και τα σπίτια μετά το συνεργείο Αναγνωστόπουλος Αποστ.

Τέλος διακοπή θα σημειωθεί από τις 13:00 μέχρι τις 14:30 στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης πίσω από το Β' ΚΤΕΟ, στους Γκαρμπουή-Δερβίση, Έξτρα ΑΕΒΕ, Σαρακάκη και αποθήκες Μετρο ΑΒΕΕ.